Loading
Μοιρασε
Επικοινωνια
Κύλησε Κάτω
Πίσω στην αρχική
Οι Υπηρεσίες μου

Στατική Ιστοσελίδα

Μια στατική ιστοσελίδα είναι ιδανική για επιχειρήσεις ή άτομα που θέλουν να παρουσιάσουν βασικές πληροφορίες, χωρίς συχνές ενημερώσεις περιεχομένου. Οι στατικές ιστοσελίδες περιέχουν προ-δημιουργημένες σελίδες που δεν αλλάζουν δυναμικά, με περιεχόμενο που μένει σταθερό και είναι συνήθως πιο οικονομικές στην ανάπτυξη και συντήρηση. Είναι κατάλληλες για παρουσίαση προϊόντων, υπηρεσιών, πληροφορίες επικοινωνίας και άλλες βασικές πληροφορίες.
Ιδανική για μικρές επιχειρήσεις, προσωπικές ιστοσελίδες και άτομα που δεν χρειάζονται συχνές ενημερώσεις.

Από 750€
01.

Δυναμική Ιστοσελίδα

Μια δυναμική ιστοσελίδα είναι πιο ευέλικτη και επιτρέπει την εύκολη ανανέωση και προσθήκη περιεχομένου μέσω ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Αυτές οι ιστοσελίδες είναι ιδανικές για όσους θέλουν να ενημερώνουν συχνά τις σελίδες τους με νέα, άρθρα, εικόνες, ή ακόμα και προϊόντα. Μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σου, με διαδραστικά στοιχεία, όπως φόρμες επικοινωνίας, νέα, και διαχείριση χρηστών.
Κατάλληλη για επιχειρήσεις που χρειάζονται συχνή ενημέρωση περιεχομένου ή ιστοσελίδες με νέακαι διαδραστικά στοιχεία.

 

Από 1500€
02.

Ηλεκτρονικό κατάστημα Ιστοσελίδα (Eshop)

Η ιστοσελίδα E-shop επιτρέπει την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών online με δυνατότητες καλαθιού αγορών, πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών ή PayPal, και διαχείριση αποθεμάτων. Ιδανική λύση για επιχειρήσεις που θέλουν να επεκτείνουν την δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο, προσφέροντας εύκολο τρόπο παραγγελίας και αποστολής προϊόντων στους πελάτες. Το e-shop προσφέρει επίσης παρακολούθηση παραγγελιών, τιμολόγηση και προσαρμογή με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.
Ιδανικό για επιχειρήσεις που θέλουν να πουλήσουν προϊόντα ή υπηρεσίες online, με πλήρη διαχείριση πωλήσεων και παραγγελιών.

Από 3500€
03.

Ανάπτυξη Web Εφαρμογών

Μια προσαρμοσμένη δυναμική ιστοσελίδα προσφέρει απόλυτη ελευθερία στη δημιουργία μιας εξατομικευμένης εμπειρίας για τον χρήστη, βασισμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σου. Αυτές οι ιστοσελίδες αναπτύσσονται με βάση τις ειδικές απαιτήσεις σου, με μοναδικά χαρακτηριστικά, custom σχεδιασμό, διαδραστικά στοιχεία, πολύπλοκες βάσεις δεδομένων και ειδικές λειτουργίες που δεν υπάρχουν σε απλές δυναμικές ιστοσελίδες. Μπορεί να περιλαμβάνει προσαρμοσμένα εργαλεία, API integrations, συστήματα κρατήσεων, διαχείριση χρηστών, πληρωμές, CRM συστήματα, εσωτερικά εργαλεία διαχείρισης και άλλες εξειδικευμένες λύσεις.
Κατάλληλη για επιχειρήσεις με ειδικές απαιτήσεις, που χρειάζονται πλήρως προσαρμοσμένες λύσεις, μοναδικές λειτουργίες και αυτοματοποίηση των διαδικασιών τους.

Από 6000€
04.

Είστε έτοιμοι να παραγγείλετε το έργο σας;

© GT Development 2020 - 2024. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Επικοινωνια
Κλεισε